Hoe werkt het?

Hoe werkt het? 2018-04-16T14:31:11+00:00

We kunnen bij de meeste “kleine” organisaties live chat binnen 1 dag opzetten.
Twee dingen moeten gebeuren zodat wij onze klanten kunnen bedienen:
We hebben u nodig om een code op uw website te plakken. Eventueel kunnen we dit voor u doen, maar dan hebben we FTP toegang nodig.
We willen u vragen om een vragenlijst over uw bedrijf in te vullen zodat wij veelgestelde vragen van uw bezoekers kunnen beantwoorden.
Wanneer deze 2 simpele stappen klaar zijn, kunnen wij met uw websitebezoekers gaan praten.
Onze professioneel getrainde live chats operators werken als onderdeel van uw team en zijn gemotiveerd om uw bedrijf te helpen te groeien. Ze zijn hoog opgeleid (minimaal HBO), doorlopen strenge opleidingsprocedures voordat ze in het Cheapchats.nl team mogen beginnen en hebben minstens 3 jaar ervaring bij grote en kleine bedrijven opgedaan.
Stap 1: Bestel online uw managed live chat pakket
Bestellen kunt u hier doen. Na uw bestelling zullen wij u om de volgende basisgegevens vragen:
Uw website URL
Kleurenschema
Logo
Begroeting volgens uw voorkeur
Belangrijke bedrijfsgegevens
Stap 2: Training
Uw project manager zal de informatie die u heeft geleverd grondig bekijken en meer onderzoek naar uw bedrijf doen om ervoor te zorgen dat er een compleet en duidelijk beeld bestaat. Zodra dit gedaan is zullen wij met u contact opnemen om een beetje dieper in te gaan op uw bedrijfsdoelstellingen.
Sales- en supportstrategie
Verwachte aantal chats
Profielen van uw klanten
De hoeveelheid webverkeer
Populairste zoekwoorden in Google
Exit pagina
(de pagina die meeste bezoekers bekijken voordat zij uw website verlaten)
Zodra wij deze informatie hebben, zullen we onze interne kennisbank over uw bedrijf opbouwen en de live chat operators trainen.
Stap 3: Preview & Testing
Uw Cheapchats.nl widget zal voor testdoeleinden op een tijdelijke site opgezet worden. U kunt dan alles testen en goedkeuren, van de look en feel van de widget tot aan de kennis en communicatie- en leadgeneratievaardigheden van de operators. Uw prospects en klanten zullen zich nooit realiseren dat wij namens u de live chat service leveren.
Stap 4: Go Live
Cheapchats.nl gebruikt een eenvoudige JavaScript code voor de < /body > tag op alle pagina’s van uw site geplakt moet worden, of enkel de pagina’s die u wilt inzetten. Zodra de code geplakt is, hoeft u het nooit meer te veranderen – wij kunnen kleuren, begroetingen en logo’s vanaf onze kant updaten. Wij kunnen de code voor u installeren of u kunt het zelf doen (of laten doen door uw webdesigner).
Live & Kicking
Leadgeneratie
Nieuwe Klant Bestaande Klant
Cheapchats.nl operators worden getraind om te identificeren of een klant nieuw of bestaand is, en zullen op elk type op de juiste manier reageren.
Indien de bezoeker niet een bestaande klant is, dan zullen wij ervoor zorgen om subtiele en effectieve technieken gebruiken om de informatie op te vragen die voor uw bedrijf belangrijk is. Onze live chat operators begrijpen dat de enige manier om een anonieme bezoeker in een klant te converteren is door simpele maar essentiƫle stukjes informatie op te vragen, zoals:
Naam en E-mailadres van de Bezoeker
Hun Telefoonnummer
De Reden van hun Bezoek aan uw Site
We kunnen op uw verzoek eventueel extra vragen stellen zoals:
Hun branche
De beste tijd om te bellen
Waarnaar ze specifiek op zoek zijn
Welke pagina de bezoeker aan het bekijken was toen ze met de chat begonnen
Voortdurende verbetering
Tijdens de eerste chats zullen wij ontdekken wat de belangrijkste vragen zijn waarvan bezoekers een antwoord willen hebben, bijvoorbeeld:
Prijzen
Levertijden
Beschikbaarheid
Voorkeuren, of andere specifieke zaken die een gebruiker wil weten
We leveren deze feedback zodat u uw website kunt optimaliseren.
Gesprekken converteren in Gekwalificeerde Leads
In al onze pakketten is een hoog aantal gesprekken met uw klanten en prospects inbegrepen. Ons doel is om dit gesprek in een gekwalificeerde lead te converteren; eentje waarvan wij tenminste het volgende hebben geĆÆdentificeerd
Naam
Contactmethode
Contactgegevens
Andere informatie die u tijdens de setup heeft genoemd
Leads worden direct naar u gemaild, en elk pakket bevat een vast aantal leads.